Rullegræs vejledning

For at få det bedste resultat er det vigtigt at være omhyggelig med tilberedningen af jorden, inden rullegræsset lægges ud.

1. Forberedelser
Underlaget skal være jævnt og fast men løsnet i en dybde af ca. 15 cm, og godt gennemarbejdet, samt være fri for større sten og græstotter.
Ved overgangen til fliser eller anden belægning skal man huske, at rullegræsset er ca. 2 cm. tykt

2. Inden udlægning 
Er den tilberedte jord meget tør, skal jorden vandes ca. et døgn før rullegræsset lægges ud.

3. Kontakt mellem muld og græsrødder 
Græsset gror hurtigst fast, når der er god kontakt mellem det udlagte rullegræs og den underliggende jord. En let tromling er effektivt

4. Vanding 
Vanding er en forudsætning for et godt resultat. Vand derfor umiddelbart efter at græsset er lagt ud og fasttrykket. Som retninglinie kan man vande med 15-20 mm. vand hver 2. eller 3. dag – og gradvis forlænge intervallerne i takt med, at græsset gror fast. Rullegræsset skal holdes fugtigt i hele perioden, indtil det er groet helt fast. Ved udlægning om sommeren kan vanding derfor være nødvendigt 1-3 gange dagligt.

5. Lad græsset hvile 
Rullegræsset skal have fred til at gro fast. Undlad derfor intensiv brug af plænen i 2 til 3 uger. Men græsset skal selvfølgelig klippes, så snart det trænger til det.

Vi leverer til hele Jylland

Vi arrangerer gerne leveringen af din nye græsplæne via vores gode kontakter. Der kan leveres med vognmand med kran så det kan løftes over hæk/hegn eller med fragtmand der anvender palleløfter. Du har selvfølgelig også mulig for at afhente selv. 

Kvalitetsgræs til en god pris

Siden 2006 har Nygræs haft fokus på at producere stærkt rullegræs til konkurrencedygtige priser.

Tilfredse kunder

Vi har altid fokus på at yde en god service. Kundernes tilfredshed betyder meget for os.