Rullegræs

Hvis du drømmer om en smuk, grøn græsplæne uden at skulle vente i årevis, så er rullegræs den perfekte løsning. Men rullegræs kan du hurtig og nemt omdanne din have, fodboldbane og legeplads til et grønt paradis. Rullegræs er færdigvokset græs, der dyrkes på en mark og skæres i ruller, som let kan udrulles på jorden. Det er en løsning, der sparer tid og besvær i forhold til at så græsfrø og vente på, at det vokser frem.

Fordele ved Rullegræs

Der er mange fordele ved at vælge rullegræs. For det første får du øjeblikkelige resultater. Når der er lagt rullegræs, så har du straks en flot, ensartede græsplæne uden bare pletter. Det er også en effektiv måde at bekæmpe ukrudt på, da det tætter og etablerede rullegræs minimere ukrudtets mulighed for at få fat.

Rullegræs er velegnet til rigtig mange jordtyper og områder. Det kan benyttes både på sandet jord, lerjord og muldjord, så længe jorden er forberedt korrekt. 

Forbered jorden inden rullegræs

Når du forbereder jorden, skal du sikre dig, at jorden er jævn, fri for sten og rig på nærringstoffer. Du kan helt klart overveje at tilføje en gødning eller jordforbedringer for at sikre optimal vækst og sundhed for dit rullegræs.

Når dit rullegræs er installeret, så skal det vandes regelmæssigt for at sikre, at rødderne slår sig fast i jorden. Når du køber rullegræs hos Nygræs, vil du modtage vores vejledning, som sikrer dig et resultat du bliver glad for.

Vores rullegræs skæres i størrelsen 250 cm x 40 cm = (1m²) med en tykkelse på ca. 1,5 cm og vejer 20-22 kg. Rullegræs er en friskvare, som vi kun skærer på bestilling, så ring og bestil i god tid, så er græsset klar præcis den dag der passer dig.

Vi leverer til hele Jylland

Vi arrangerer gerne leveringen af din nye græsplæne via vores gode kontakter. Der kan leveres med vognmand med kran så det kan løftes over hæk/hegn eller med fragtmand der anvender palleløfter. Du har selvfølgelig også mulig for at afhente selv. 

Kvalitetsgræs til en god pris

Siden 2006 har Nygræs haft fokus på at producere stærkt rullegræs til konkurrencedygtige priser.

Tilfredse kunder

Vi har altid fokus på at yde en god service. Kundernes tilfredshed betyder meget for os.