Hvornår udlægger man rullegræs?

I princippet kan der lægges rullegræs, så længe temperaturen er over 0 grader, fordi der altid vil være rodudvikling, hvis der er + 0 grader. Men det kræver over 7 grader, hvis græsset skal begynde at vokse.

Hos NyGræs vil vi anbefale at starte dit rullegræsprojekt i forårsmånederne april, maj og juni samt efterårsmånederne slut august, september og start oktober.

Det vil også være en mulighed at udlægge rullegræs i de varme sommermåneder, men man skal være opmærksom på, at det ikke skal lægges i en periode med høj temperatur og tørke. Så det afhænger meget af sommervejret i den gældende måned.

Vi vil rigtig gerne hjælpe. Så hvis du er i tvivl om hvornår du skal udlægge græs. Så er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning. 

Rullegræs - NyGræs

Hvordan lægger man rullegræs?

For at sikre sig det bedste resultat er det vigtigt, at man har gjort sit forarbejde inden man lægger rullegræsset ud. Med NyGræs vejledning garanterer du det bedste resultat. Vejledningen indeholder 5 overskuelige trin.

Vi leverer til hele Jylland

Vi arrangerer gerne leveringen af din nye græsplæne via vores gode kontakter. Der kan leveres med vognmand med kran så det kan løftes over hæk/hegn eller med fragtmand der anvender palleløfter. Du har selvfølgelig også mulig for at afhente selv. 

Kvalitetsgræs til en god pris

Siden 2006 har Nygræs haft fokus på at producere stærkt rullegræs til konkurrencedygtige priser.

Tilfredse kunder

Vi har altid fokus på at yde en god service. Kundernes tilfredshed betyder meget for os.